Založ si blog

Politik či erotický predátor?

Dalo by sa to odbiť linkou na stránku danielito.info. Počkať, zatiaľ neklikať! Kým to urobíte, mali by ste si článok prečítať celý. Ešte neviete, či o obsah stránky naozaj stojíte.

Vlastne by som tento článok nemal za normálnych okolností písať. Existujú na to dva vážne dôvody.

Prvý: téma určitým spôsobom zasahuje do práv na súkromie osôb, ktoré nie sú verejne činné.

Druhý: po prevalení sa kauzy s lustrovaním blogerov, kritizujúcich istú neparlamentnú stranu, by si mohol kdekto myslieť, že som jej predsedom posadnutý a navyše aj voči nemu zaujatý.

Lenže je tu aj zásadný dôvod, prečo o veci písať: ide nielen o takzvaných radových občanov, prípad sa týka aj jedného politika. A nie hocakého.

Ide o poslanca a dvojnásobného exministra. Politika, ktorý svoju kariéru založil na (predstieraní?) privátnej aj politickej bezúhonnosti a na nekompromisnom posudzovaní a odsudzovaní prešľapov, pochybení a zlyhaní iných verejne činných osôb.

Dilemu vyriešim kompromisom. V tomto článku nespomeniem meno dotknutého politika, ktorý z povahy remesla musí zniesť zásah do súkromia, ale ani mená osôb, ktoré majú na zachovanie súkromia právo.

A teraz k veci. Na stránke danielito.info niekto zverejnil škandalózne frivolnú písomnú i neverbálnu komunikáciu ženatého politika s deviatimi ženami. To nie je malé číslo.

V krátkosti by sa dalo povedať, že politik tlačí ženám do hláv kaleráby a ony (až na jednu či dve výnimky) si tento zeleninový záhon zjavne užívajú. Politik, poslanec a exminister je pre niekoho neodolateľným afrodiziakom a on sa na to zjavne spolieha.

Vo viacerých prípadoch je komunikácia politika so ženami erotická. Z jeho strany ide o jasný úmysel získať nad nimi emocionálnu kontrolu. Aj keď viaceré z jeho obetí spočiatku reagujú zdržanlivo, v mnohých prípadoch stratia hlavu a s vidinou vytvorenia si nového citového alebo erotického vzťahu preberajú iniciatívu.

Pohnútky žien nie sú podstatné. Dôležité je porozumieť správaniu sa politika. V jeho prípade nejde o mimomanželský flirt či pomer, aký je slovenská verejnosť ochotná tolerovať. Ide o invázny nájazd na každú krajšiu ženu v okolí. Vzhľadom na spomínané číslo žien ide o patologické správanie. Poukazuje na absenciu hlbších citov a na predátorské sklony v erotických záležitostiach.

Na mieste je aj otázka, ako sa môže politik sústrediť na z našich daní dobre honorovanú prácu poslanca, keď rozohráva jeden flirt za druhým, hodiny trávi na sociálnej sieti a chytá do osídiel medových rečí nič netušiace obete.

Tých obetí mi je ľúto a neteší ma, že ich mená sa objavili na internete. Aj keď sa ťažko stotožňujem s tým, že niekto ich práva obmedzil, treba vidieť aj druhú stranu mince. Anonymná stránka ukázala pravú tvár politika, ktorý si tak často voči iným uzurpoval právo byť žalobcom a sudcom v jednej osobe.

Teraz ho môžu posudzovať a súdiť iní.

O zákernosti zlodejov a Lipšicovej parlamentnej šou

11.11.2014

Dvojdňové odvolávanie premiéra Fica odhalilo, že niektorí horliví opoziční diskutéri sú rovnako zákerní, ako zlodeji, ktorí pripravovali tunel za milión euro.

Nové odhalenia v kauze nákupu odpočúvacieho systému!

23.09.2014

Existuje veľa otázok, na ktoré by sa mali pýtať novinári v súvislosti s nákupom odpočúvacieho systému. Ale nepýtajú sa. Nevedia? Nechcú? Nemôžu? Pokúsim sa im aspoň našepkať.

Lipšic sa správa ako (by bol) páchateľ

11.09.2014

Predseda Nova Daniel Lipšic zvolal už druhú tlačovku ku kauze odpočúvacieho systému. Na prvej vystupoval teatrálne a hystericky. Na druhej sa správal tiež teatrálne a hystericky a ešte k tomu aj ako (by bol) páchateľ.

Tunde Onakoya

Nigérijský šachista prekonal rekord, na Times Square hral šach cez 58 hodín

20.04.2024 17:26

Tunde Onakoya dúfa, že sa mu vďaka tomuto výkonu podarí zhromaždiť milión dolárov na podporu vzdelávania detí v Afrike.

Medveď

Vlani 14, tento rok už 10. Stretnutie s medveďom môže mať fatálne následky. Ale čo stretnutie s diviakom?

20.04.2024 15:49

Medveď reaguje útokom alebo agresívnym prístupom častejšie voči ľuďom, ktorí sú pri stretnutiach aktívni.

Krádeže áut USA - 2016

Zo závodu ukradli a predali súčiastky za trištvrte milióna eur, polícia obvinila šesť páchateľov

20.04.2024 15:18

V prípade preukázania viny hrozí obvineným trest odňatia slobody na desať až pätnásť rokov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 23
Celková čítanosť: 141242x
Priemerná čítanosť článkov: 6141x

Autor blogu

Kategórie